Sok od aronije - hladno ceđeni

7.14 

500ml

Preporučena doza 30-50ml dnevno

Uzmite vašu dnevnu dozu polifenola i doprinesite jačanju imuniteta!

Konzumacijom 30 do 50ml soka od aronije unećete u svoj organizam preporučenu dnevnu dozu polifenola i osetiti sve benefite ove super bobice koja vam može biti saveznik u izgradnji zdravih svakodnevnih rituala.

Zahvaljujući sposobnosti da eliminiše slobodne radikale koji mogu dovesti zdrave ćelije do mutacije, aronija povećava opšte zdravlje organizma i čuva vaše krvne sudove.

Krenite u borbu za zdraviji organizam. Osnažite Vaš imunitet.

Sačuvaj
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

100% hladno ceđeni
Sok od aronije

Nazivaju je funkcionalnom najzdravijom hranom na svetu, hranom budućnosti, super-hranom, a aronija to sve i jeste. Ova super bobica je bogata gvožđem, kalcijumom, bakrom, jodom. Od vitamina aronija ima C, P, PP, B6, B2, E i provitamin A. Sadrži i redak voćni šećer sorbitol, koji mogu da koriste i dijabetičari.

Aronija se treba konzumirati jer se aronija posebno izdvaja po količini antioksidanasa koji su veoma važni za jačanje imuniteta i predstavljaju vašeg najboljeg saveznika u borbi protiv slobodnih radikala, koji su uzročnik mnogih kancerogenih oboljenja. 100g zrelih plodova sadrži 16.100 ORAC jedinica, dok je dnevna potreba za zaštitu tkiva od 3.000 do 5.000 ORAC jedinica.

Zašto baš naš sok od Aronije

Ovaj sok od aronije se pravi od aronije sa naše plantaže, uzgajane u skladu sa organskim principima. Kako bismo uspeli da očuvamo sve hranljive sastojke ove super bobice, koristili smo postupak hladnog ceđenja – bez dodatka vode, šećera ili aditiva. Započnite vaš dan sa jednom rakijskom čašicom soka od aronije i zadovoljićete dnevne potrebe vašeg organizma za antioksidansima.

100% prirodno bez dodatka vode, šećera ili aditiva. Sa organski sertifikovanog gazdinstva.

Težina 0.91 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će Vas i ovo zanimati

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

AKCIJA SOK OD ARONIJE: 5 + 1 GRATIS + besplatna dostava

Pomozimo Dušanu

Od 11.3.2021., priključili smo se humanitarnoj akciji Pomozimo Dušanu, sa ciljem da pomognemo Dušanu Jakšiću da se izleči od Juingovog sarkoma. Od svakog prodatog proizvoda BioMarni donira 1 € Dušanu za lečenje. Pozivamo vas da se pridružite ovoj humanitarnoj akciji kroz kupovinu naših proizvoda ili direktno.

Ovaj sajt koristi kolačiće

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao korisničko iskustvo. Ako nastavite da koristite sajt smatraćemo da se slažete sa uslovima korišćenja i politikom privatnosti.