PORODIČNE VREDNOSTI

Šta je BioMarni

BioMarni je zelena platforma za stvaranje prirodnih i hranljivih proizvoda koji pomažu održavanju zdravog načina života. To je mlada porodična firma sa jasnom vizijom. Svoju viziju ostvarujemo poštujući tri osnovna principa: kvalitet proizvoda, zaštita životne sredine i uključivanje lokalne zajednice.
Video pozadina
Pusti video zapis

Kako je sve počelo

Sve je počelo u malom živopisnom selu na našoj porodičnoj farmi. Ovaj prelepi komad zemlje smo pretvorili u naš projekat sa ciljem da razvijemo zdravu organsku proizvodnju bez upotrebe pesticida i herbicida.

Posle mnogobrojnih sati koje smo posvetili proučavanju odgovarajuće kulture, naišli smo na aroniju – jedinstvenu super bobicu bogatu antioksidansima. Dublja istraživanja su nas uverila u širok spektar naučno dokazanih lekovitih svojstava koja krase ovu čudesnu bobicu, naše uverenje je raslo i odluka je doneta – posadili smo 5000 biljaka! Kako su se biljke razvijale, počeli smo da usavršavamo tradicionalne recepte za proizvodnju sokova, džemova i likera od ovog izvora zdravlja i da delimo entuzijazam sa zajednicom o zdravom načinu života i organskom uzgoju. Vremenom su se svi članovi porodice uključili, doprinoseći razvoju naših proizvoda novim, kreativnim idejama. Malo gazdinstvo se transformisalo u biznis vođen principima organskog uzgoja i zdravog života istovremeno vodeći računa o očuvanju životne sredine.

BioMarni je rođen!

Danas je BioMarni porodična firma koja proizvodi veliku paletu visokokvalitetnih zdravih proizvoda u svojoj fabrici, koristeći porodične recepte koji su koristile i prethodne generacije. Proširili smo zasad i uključili deo lokalne zajednice u BioMarni.

Gazdinstvo

U okviru naše porodične firme posedujemo poljoprivredno gazdinstvo sa višegodišnjim zasadom aronije. Obzirom da smo u procesu sertifikacije za organsku proizvodnju, aroniju gajimo isključivo uz primenu preparata dozvoljenih u organskoj proizvodnji i obezbeđujemo sve uslove za rađanje zdravih, krupnih i kvalitetnih bobica.

Upoznajte Nas

Ljiljana Milovanovic
Naša inspiracija

Ljiljana Milovanović

Doktor farmaceutskih nauka
Kontrola kvaliteta
Marko Ilic
Naša Snaga

Marko Ilić

Master održivog razvoja
Osnivač i direktor
Nina Novakovic
Naš kreativni um

Nina Novaković

Bachelor arhitekture
Osnivač i kreativni direktor
Marija Milovanovic
Naš guru

Marija Milovanović

Master specijalne edukacije
Rukovodilac marketinga i prodaje
Milan Milovanovic
Naš Mehanizam

Milan Milovanović

Diplomirani ekonomista
Rukovodilac logistike
Snezana Milovanovic
Naš pokretač

Snežana Milovanović

Mašinski tehničar
Rukovodilac proizvodnje
Luka Ilic
Naš konsultant

Luka Ilić

Bachelor marketinških i informacionih tehnologija Konsultant

Uskoro Funkcionalni napici BOOSTERS

Od 25.4.2022., moći ćete da naručite preko BioMarni sajta nove proizvode koje smo razvijali godinu dana. Od hladno ceđenog super voća, obogaćeni vitaminima i mineralima fokusirani da doprinesu specifičnoj funkciji vašeg organizma.  

Ovaj sajt koristi kolačiće

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao korisničko iskustvo. Ako nastavite da koristite sajt smatraćemo da se slažete sa uslovima korišćenja i politikom privatnosti.