Proizvodi od aronije

Proizvodi od aronije koji Vam pomažu da dan započnete zdravim ritualom Popijte svoju dnevnu dozu 100% prirodnog soka dobijenog postupkom hladnog ceđenja, od aronije koji obiluje antioksidansima. Dodajte svojim obrocima prirodne i ukusne salse i namaze na bazi aronije sa različitim voćem i začinima i dobićete obroke koji odgovaraju vašim jedinstvenim ukusima!

Zašto baš proizvodi od aronije:

ORAC jedinice predstavljaju meru antioksidativnog kapaciteta biljaka. United States Department of Agriculture (USDA) je objavio da 100g ploda od aronije sadrži 16100 ORAC jedinica – dva puta više od brusnice i četiri puta više od borovnice.
Aronija sadrži mnoštvo esencijalnih hranljivih sastojaka neophodnih za jačanje zdravog imunološkog sistema vašeg organizma. Takođe, sadrži vitamine C, E, P, PP, B6, B2 i provitamin A, kao i redak prirodni šećer – sorbitol koji je pogodan za dijabetičare. Pored toga, aronija sadrži bakar, gvožđe i jod koji su važni hranljivi sastojci koji pomažu vašem telu da proizvodi crvene krvne ćelije
Aronija ima bogat voćni ukus u kom možete uživati uz neke od svojih omiljenih sireva, sladoleda ili čak palačinki. Posebno je zanimljivo što su za prepoznatljiv ukus aronije upravo zaslužni polifenoli, koji imaju blagotvoran uticaj na organizam Prijatno!
Namaz od jabuke sa aronijom i cimetom i namaz od šljive sa aronijom su odličan izbor za doručak. Namaze i salse na bazi aronije možete koristiti i kao priloge uz mnoge slane i slatke obroke i uživaćete u 100% prirodnom obroku bez aditiva.
Proizvodi od aronije su napravljeni od bobica aronije sa naših plantaža. Naše zasade aronije gajimo po organskim principima bez upotrebe pesticida i herbicida zbog čega smo dobili organski sertifikat.

DOSTAVA

Za sve kupce u Republici Srbiji koji kupe robu u vrednosti preko 4000 RSD dostava je besplatna.

Za robu do 4000 RSD kupci plaćaju cenu dostave u skladu sa težinom paketa a po cenovniku post ekspresa.

DOSTAVA U INOSTRANSTVU

Kupci u inostranstvu plaćaju cenu dostave po cenovniku post ekspresa.

Sve troškove carine ukoliko ih ima, snosi kupac u zavisnosti od carinske tarife zemlje u koju se roba šalje.

NAČIN PLAĆANJA

1. Pouzećem

2. Avansno po predračunu koji ćemo vam dostaviti na e-mejl adresu po registraciji

3. Online plaćanje karticom na našem sajtu

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

AKCIJA SOK OD ARONIJE: 5 + 1 GRATIS + besplatna dostava

Uskoro Funkcionalni napici BOOSTERS

Od 25.4.2022., moći ćete da naručite preko BioMarni sajta nove proizvode koje smo razvijali godinu dana. Od hladno ceđenog super voća, obogaćeni vitaminima i mineralima fokusirani da doprinesu specifičnoj funkciji vašeg organizma.  

Ovaj sajt koristi kolačiće

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao korisničko iskustvo. Ako nastavite da koristite sajt smatraćemo da se slažete sa uslovima korišćenja i politikom privatnosti.