Uslovi Korišćenja

 

Ovaj Sajt je vlasništvo BIO MARNI d.o.o, Čedomira Ninkovića 2 A, Beograd, Srbija. PIB: 111564937 MB: 21502863, Šifra delatnosti: 1032 – Proizvodnja sokova od voća i povrća

Ovi Uslovi korišćenja zajedno sa našom Politikom privatnosti čine Ugovor koji se primenjuje na Vas.

Pristupom ili korišćenjem Sajta www.biomarni.com pravno ste obavezani ovim Ugovorom.

Ukoliko pronađete bilo šta u ovom tekstu sa čim se ne slažete, molimo Vas da prestanete da koristite Sajt.

Izmene Uslova korišćenja

Zadržavamo pravo da ažuriramo ove Uslove korišćenja i Politiku privatnosti u bilo koje vreme. Sve ove promene stupaju na snagu nakon što budu objavljene na Sajtu. Stoga Vas upozoravamo da proveravate ove Uslove korišćenja i Politiku privatnosti periodično, s obzirom na to da Vas obavezuje trenutna verzija.

Ukoliko nastavite da pristupate i koristite Sajt nakon ovih izmena to će podrazumevati Vašu saglasnost sa izvršenim izmenama.


Definicije

 • “Ugovor” – Ugovor koji čine Uslovi korišćenja i Politika privatnosti i koji se primenjuje na Vas;

 • “Politika upotrebe kolačića” – Politika sadržana u Politici privatnosti, dostupna na našem Sajtu, koja uređuje korišćenje kolačića na Sajtu;

 • “Politika privatnosti” – Politika privatnosti dostupna na našem Sajtu, koja može biti ažurirana s vremena na vreme, a koja uređuje korišćenje Vaših ličnih podataka;

 • “Uslovi korišćenja” – Ovi Uslovi korišćenja koji mogu biti ažurirani u bilo koje vreme;

 • “Sajtovi trećih lica” – Sajtovi drugih pravnih i fizičkih lica na koje upućujemo ili omogućavamo pristup; spoljašnji sajtovi;

 • “Sajt” – Sajt koji se nalazi na biomarni.com a koji je vlasništvo BIO MARNI d.o.o;

 • “Vi” ili “Vaš” – Svako lice koje pristupi ili koristi naš Sajt.

 • “Mi”, “nas”, “naš”, Bio Marni, BIO MARNI, BIOMARNI ili “BioMarni” – BIO MARNI d.o.o, Čedomira Ninkovića 2 A, Beograd, Srbija.

Izjava o PDV-u

PDV je uračunat u cenu i nema skrivenih troškova

Način plaćanja

Poručene proizvode preko biomarni.com možete platiti na sledeće načine:

 • Plaćanje platnim karticama prilikom Internet kupovine:
  Svoju online narudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA, EC/MC, American Express ili Maestro platnu karticu. Potrebno je da izaberete način plaćanja „Plaćanje karticom“ na strani za naručivanje, a onda ćete biti usmereni na 3D Secure stranu banke, gde ćete uneti Vaše podatke i pratiti dalja uputstva. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti.

  Kupci iz inostranstva mogu izabrati samo ovaj način plaćanja. Kupci koji ne žive u Srbiji plaćaju troškove dostave koji će biti obračunati prilikom potvrde kupovine na osnovu ukupne težine naručenih proizvoda. Kupci takođe plaćaju sve carinske takse u skladu sa propisima svoje zemlje.
 • Avansno plaćanje:
  Ukoliko izaberete ovaj način plaćanja, po završetku narudžbine na Vašoj e-mail adresi dobićete potvrdu narudžbine u kojoj je navedeno uputstvo sa svim podacima za uplatu. Narudžbina će biti poslata na Vašu adresu po prijemu sredstava na račun Bio Marni d.o.o. Ovaj način plaćanja je dostupan samo kupcima iz Republike Srbije.

 • Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe):
  U Republici Srbiji Vašu narudžbinu plaćate kurirskoj službi prilikom dostave paketa. Za naručene proizvode u iznosu od 4000 RSD i više, ne snosite dodatne troškove dostave. Ukoliko je iznos narudžbine manji od 4000 RSD, plaćate cenu dostave u skladu sa težinom paketa, a po cenovniku kurirske službe Post Express.

Način Dostave:


Dostava na teritoriji Republike Srbije:

Na teritoriji Republike Srbije, Bio Marni d.o.o  dostavu vrši posredstvom kurirske službe Post Express. Za sve kupce u Republici Srbiji koji kupe robu u vrednosti od 4000 RSD i više dostava je besplatna.

Za robu do 4000 RSD kupci plaćaju cenu dostave u skladu sa težinom paketa, a po cenovniku Post Express-a.

Dostava u insotranstvu:

Kupci u inostranstvu plaćaju cenu dostave po cenovniku službe za dostavu u inostranstvo. Kupci koji ne žive u Srbiji plaćaju troškove dostave koji će biti obračunati prilikom potvrde kupovine na osnovu ukupne težine naručenih proizvoda.

Sve troškove carine ukoliko ih ima, snosi kupac u zavisnosti od carinske tarife zemlje u koju se roba šalje.

 

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja,  Bio Marni d.o.o.  je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Upotreba internet sajta

Sav materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu “Sajt”) je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ne uzimajući u obzir prethodno navedeno, bilo koji softver ili drugi materijal dostupan za preuzimanje ili korišćenje preko ovog sajta koji poseduje sopstvene uslove korišćenja ili licenciranja nalazi se pod zaštitom tih uslova. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih Uslova, vaša dozvola za upotrebu sajta će biti povučena i bićete obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali.

Osim ako je eksplicitno drugačije naznačeno ovde ili na nekoj drugoj stranici ovog sajta, ništa ovde sadržano, bilo izričito, prećutno, odricanjem ili na drugi način, vam ne daje pravo da koristite bilo koji deo intelektualne svojine koju ste pronašli na Sajtu.

Informacije

Svi materijali, povratne informacije ili druge vrste informacija koje dostavite ovom Sajtu ili u kompaniji   Bio Marni d.o.o.  povodom ovog sajta (“Informacije”) neće biti smatrani za poverljive ili vlasničke.   Bio Marni d.o.o.  će biti isključivi vlasnik svih informacija prikupljenih na Sajtu ili u vezi sa njim.   Bio Marni d.o.o. nema nikakve obaveze u odnosu na takve informacije i slobodan je da ih koristi bez ograničenja za bilo koje svrhe (kao što je upotreba, reprodukcija, modifikacija, objavljivanje, (re)distribucija, javno prikazivanje itd.) i bez navođenja izvora.

Zabranjeno je postavljati ili prenositi na Sajt ili sa njega bilo kakve protivzakonite, preteće, klevetničke, ponižavajuće, obscene, pornografske ili druge materijale koji krše bilo koje zakone.

 

Reklamacije

Reklamacije na oštećenje u transportu Veoma je važno da sva oštećenja u transportu, vidjliva na pakovanju proizvoda odmah prijavite kuriru koji vam isporuči robu. Svako oštećenje pri transportu kupac je dužan da prijavi u roku od 24h od prijema robe.

Ukoliko uočite takvo oštećenje, nemojte potpisati prijem pošiljke ili zamolite kurira da sačeka dok proverite da li oštećenje na pakovanju uslovilo i oštećenje samog proizvoda ili gubitak delova. Ukoliko proizvod nije oštećen, i svi delovi su na broju, potpišite prijem pošiljke.

Reklamacije na podatke ili pogrešnu vrstu robe

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, pozovite telefonom na broj +381616010378, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na e-mail info@biomarni.com i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku, odgovorćemo potrošaču na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka prijave iste.

Izjava o konverziji


Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Linkovi ka sajtovima trećih lica


Određeni delovi Sajta mogu sadržati linkove ka sajtovima trećih lica. Svaki od tih sajtova ima svoje uslove korišćenja i politiku privatnosti, koji se mogu značajno razlikovati od ovih koji se primenjuju na naš Sajt. Mi nemamo kontrolu nad tim sajtovima i ne snosimo bilo kakvu odgovornost kako za dostupnost tih sajtova, tako ni za uslove korišćenja i politiku postupanja sa podacima o ličnosti koji se primenjuju na njihove posetioce i korisnike.

Ukoliko linkovanjem omogućimo pristup informacijama drugog pružaoca usluga, mi ne snosimo odgovornost za takve informacije.

Postavljanje linkova trećih lica na našem Sajtu ni na koji način ne podrazumeva da preporučujemo ili odobravamo usluge ili proizvode koji se nude preko tih sajtova.

Zaštita intelektualne svojine

Ukoliko drugačije ne proističe iz ovih Uslova korišćenja i Politike privatnosti, svi materijali na našem Sajtu (uključujući, ali ne ograničavajući se na blogove i vesti) zaštićeni su našim pravom intelektualne svojine.

Bilo kakva neovlašćena upotreba materijala na našem Sajtu i/ili njihovog dela bez naše dozvole predstavlja kršenje našeg prava intelektualne svojine. Preduzećemo sva pravna sredstva radi zaštite našeg prava intelektualne svojine odmah po saznanju o bilo kojoj neovlašćenoj upotrebi.

Svako kopiranje ili preuzimanje materijala sa našeg Sajta, bilo njegovog dela ili u celosti, dozvoljeno je samo uz našu pisanu saglasnost.

Takođe, zadržavamo sva prava intelektualne svojine za materijale na Sajtu koja nisu izričito pomenuta Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.

Međutim, dozvoljeno je objavljivanje materijala sa našeg Sajta na društvenim mrežama, posredstvom našeg Sajta i obezbeđujući da je izvor vidljiv, kao što je dozvoljeno i posetiocima Sajta da preuzimaju materijale sa Sajta u lične i nekomercijalne svrhe.

Upotreba našeg imena i logoa

Nije dozvoljena upotreba našeg imena, logoa ili poslovnog imena osim u saglasnosti sa ovim Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.

Promena sadržaja Sajta

Zadržavamo pravo da ažuriramo Sajt s vremena na vreme. Možemo promeniti sadržaj ili bilo koji deo našeg Sajta. Kao posledica toga, Sajt povremeno može biti nedostupan.

Događaji van naše kontrole

Ne snosimo odgovornost prema Vama zbog bilo kog kršenja Uslova korišćenja izazvanog događajima ili okolnostima koje su bile van naše razumne kontrole.

Izjava o odricanju od odgovornosti

Informacije na našem Sajtu, kao što su materijali, uključujući ali ne ograničavajući se na blog i novosti obezbedili smo bez naknade i služe isključivo za informacione svrhe. Iako su informacije pružene u dobroj veri i sa težnjom da budu precizne i tačne, one ne predstavljaju bilo kakav pravni ili profesionalni savet.

Ne snosimo bilo kakvu odgovornost za gubitak ili štetu koja nastane u vezi sa upotrebom informacija, materijala i/ili mišljenja na našem Sajtu, uključujući ali ne ograničavajući se na:

 • bilo koje gubitke ili štetu koja nije prouzrokovana našom povredom,
 • poslovne gubitke,
 • gubitke profita; gubitke podataka; gubitke u proizvodnji; gubitke komercijalnih ili poslovnih mogućnosti; ušteda ili popusta,
 • indirektne, posledične ili specijalne gubitke ili štete, uključujući bilo koje gubitke ili štete koje su bile predvidive u vreme kada su doneti ovi Uslovi korišćenja,
 • bilo koji gubitak ili šteta nastala na Vašim računarskim programima, platformi ili podacima, koji su nastali u vezi sa upotrebom našeg Sajta.

Delimična ništavost Uslova korišćenja

U slučaju da se za bilo koju odredbu ovog Ugovora utvrdi da je ništava od strane nadležnog suda, to neće uticati na punovažnost preostalih odredaba ovog Ugovora, koje će nastaviti da se primenjuju u celosti.

Rešavanje sporova

U slučaju eventualnog spora proisteklog iz ovog Ugovora biće nadležan sud u Beogradu.

Ceo Ugovor

Ovaj Ugovor (sa periodičnim izmenama) čini kompletan Ugovor između Vas i nas u vezi sa predmetnim pitanjem i zamenjuje sve eventualne prethodne Ugovore i razumevanja između Vas i nas u vezi sa predmetnim pitanjem.

Kontaktirajte nas

Svaka odgovornost koja nastane kao posledica ili u vezi sa upotrebom informacija na našem Sajtu je isključena.

U slučaju bilo kakvih pitanja vezanih za naš Sajt, molimo Vas da nas kontaktirate putem mejla info@biomarni.com

Uskoro Funkcionalni napici BOOSTERS

Od 25.4.2022., moći ćete da naručite preko BioMarni sajta nove proizvode koje smo razvijali godinu dana. Od hladno ceđenog super voća, obogaćeni vitaminima i mineralima fokusirani da doprinesu specifičnoj funkciji vašeg organizma.  

Ovaj sajt koristi kolačiće

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao korisničko iskustvo. Ako nastavite da koristite sajt smatraćemo da se slažete sa uslovima korišćenja i politikom privatnosti.