Proizvodi od jabuke

Proizvodi od jabuke širokog spektra – Prepustite se se fantastičnim salsama i namazima na bazi jabuka. Širok spektar kombinacije od istinski zdrave mešavine jabuke sa aronijom i cimetom bez dodavanja šećera do naših jedinstvenih delikatesnih salsi sa ljutom papričicom.

BioMarni proizvodi od jabuke:

Namaz od jabuke sa aronijom i cimetom sadrži samo 8,7 g prirodnog prisutnog voćnog šećera na 100 g proizvoda. Sa celim, veoma hranljivim super bobicama aronije, uz dašak začina od cimeta imaćete potpuni užitak!
Salsu od jabuke sa ljutom paprikom možete koristiti sa vašim omiljenim mesom i sirevima! Ova jedinstvena kombinacija odlično se slaže sa određenim vrstama mesa, na primer sa piletinom.
Inetersantan slatko-ljuti ukus koji osvaja srca gurmana.
U proizvodima od jabuke koristili smo isključivo plodove jabuka prve klase sa sertifikovanih poljoprivrednih gazdinstava.

DOSTAVA

Za sve kupce u Republici Srbiji koji kupe robu u vrednosti preko 4000 RSD dostava je besplatna.

Za robu do 4000 RSD kupci plaćaju cenu dostave u skladu sa težinom paketa a po cenovniku post ekspresa.

DOSTAVA U INOSTRANSTVU

Kupci u inostranstvu plaćaju cenu dostave po cenovniku post ekspresa.

Sve troškove carine ukoliko ih ima, snosi kupac u zavisnosti od carinske tarife zemlje u koju se roba šalje.

NAČIN PLAĆANJA

1. Pouzećem

2. Avansno po predračunu koji ćemo vam dostaviti na e-mejl adresu po registraciji

3. Online plaćanje karticom na našem sajtu

Uskoro Funkcionalni napici BOOSTERS

Od 25.4.2022., moći ćete da naručite preko BioMarni sajta nove proizvode koje smo razvijali godinu dana. Od hladno ceđenog super voća, obogaćeni vitaminima i mineralima fokusirani da doprinesu specifičnoj funkciji vašeg organizma.  

Ovaj sajt koristi kolačiće

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao korisničko iskustvo. Ako nastavite da koristite sajt smatraćemo da se slažete sa uslovima korišćenja i politikom privatnosti.