Sok od aronije - hladno ceđeni

840.00 RSD

500ml

Preporučena doza 30-50ml dnevno

Ojačajte imunitet uz dnevnu dozu antioksidanasa!

Samo 50ml dnevno je dovoljno da osetite benefite ove super bobice koja s pravom nosi to ime zbog svojih već dokazanih lekovitih svojstava. Aronija je jedan od najjačih poznatih antioksidansa današnjice zbog velike količine tanina, flavonoida a posebno antocijana. Zahvaljujući sposobnosti da eliminiše slobodne radikale koji dovode zdrave ćelije do mutacije, ona povećava opšte zdravlje organizma i čuva vaše krvne sudove. Krenite u borbu za zdraviji organizam. Osnažite Vaš imunitet.

Sačuvaj
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

100% hladno ceđeni
Sok od aronije

Ova super bobica je bogata gvožđem, kalcijumom, bakrom, jodom. Od vitamina aronija ima C, P, PP, B6, B2, E i provitamin A. Sadrži i redak voćni šećer sorbitol, koji mogu da koriste i dijabetičari.

Sok od aronije se posebno izdvaja po količini antioksidanasa koji su veoma važni za jačanje imuniteta i predstavljaju vašeg najboljeg saveznika u borbi protiv slobodnih radikala, koji su uzročnik mnogih kancerogenih oboljenja. 100g zrelih plodova sadrži 16.100 ORAC jedinica, dok je dnevna potreba za zaštitu tkiva od 3.000 do 5.000 ORAC jedinica.

Nazivaju je najzdravijom hranom na svetu, hranom budućnosti, superhranom…

Zašto baš naš sok od Aronije

Ovaj sok od aronije se pravi od aronije sa naše plantaže, uzgajane u skladu sa organskim principima. Kako bismo uspeli da očuvamo sve hranljive sastojke ove super bobice, koristili smo postupak hladnog ceđenja – bez dodatka vode, šećera ili aditiva. Započnite vaš dan sa jednom rakijskom čašicom soka od aronije i zadovoljićete dnevne potrebe vašeg organizma za antioksidansima.

100% prirodno bez dodatka vode, šećera ili aditiva.

Težina0.91 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će Vas i ovo zanimati

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

AKCIJA SOK OD ARONIJE: 5 + 1 GRATIS + besplatna dostava

Pomozimo Dušanu

Od 11.3.2021., priključili smo se humanitarnoj akciji Pomozimo Dušanu, sa ciljem da pomognemo Dušanu Jakšiću da se izleči od Juingovog sarkoma. Od svakog prodatog proizvoda BioMarni donira 1 € Dušanu za lečenje. Pozivamo vas da se pridružite ovoj humanitarnoj akciji kroz kupovinu naših proizvoda ili direktno.

Ovaj sajt koristi kolačiće

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao korisničko iskustvo. Ako nastavite da koristite sajt smatraćemo da se slažete sa uslovima korišćenja i politikom privatnosti.