Premijum paket za imunitet

18.70 

Pomognite svom organizmu da se izbori protiv virusa, bakterija i slobonih radikala paketom za imunitet. Poklonite vašim najbližima tri soka od aronije u paketu:

● Aronija 100% hladno ceđeni sok 3 x 500ml

Sačuvaj
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Zašto baš aronija?

Aronija se posebno izdvaja po količini antioksidanasa koji su veoma važni za jačanje organizma jer pomažu eliminisanje slobodnih radikala koji dovode zdrave ćelije do mutacije. Aronija je bogata gvožđem, kalcijumom, bakrom, jodom. Od vitamina aronija sadrži C, P, PP, B6, B2, E i provitamin A. Sadrži i redak voćni šećer sorbitol, koji mogu da koriste i dijabetičari.

Započnite vaš dan sa čašicom aronije i zadovoljićete dnevne potrebe vašeg organizma za antioksidansima.

Težina3 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će Vas i ovo zanimati

Pomozimo Dušanu

Od 11.3.2021., priključili smo se humanitarnoj akciji Pomozimo Dušanu, sa ciljem da pomognemo Dušanu Jakšiću da se izleči od Juingovog sarkoma. Od svakog prodatog proizvoda BioMarni donira 1 € Dušanu za lečenje. Pozivamo vas da se pridružite ovoj humanitarnoj akciji kroz kupovinu naših proizvoda ili direktno.

Ovaj sajt koristi kolačiće

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao korisničko iskustvo. Ako nastavite da koristite sajt smatraćemo da se slažete sa uslovima korišćenja i politikom privatnosti.